Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τσιμουδιά για το θάνατο της Μαρίας Μπέικου

Πέθανε στις 24 Μαρτίου 2011 η Μαρία Μπέικου, γνωστή προσωπικότητα της Αριστεράς.
Αφού από τις τάξεις του ΔΣΕ πολέμησε εναντίον της Ελλάδας, φεύγει για την Τασκένδη και αργότερα για τη Μόσχα. Το 1952 επιλέγεται για τη θέση της εκφωνήτριας στον ελληνόφωνο ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας, “Εδώ Μόσχα” και γίνεται επί χρόνια η φωνή του Παραπετάσματος.
Θα περίμενε κανείς λοιπόν αφιερώματα επί αφιερωμάτων από το ΚΚΕ και την “εφημερίδα του λαού”, το Ριζοσπάστη. Και όμως! Έχουν περάσει τόσες ημέρες και δεν έχει γραφτεί ούτε μία σειρά! Τα ίδια είχαν γίνει στο παρελθόν και με το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα Γρηγόρη Φαράκου, όπου ο Ριζοσπάστης “ξέχασε” να γράψει την είδηση επί δύο μέρες (αν η μνήμη μας δεν μας προδίδει). Και οι περιπτώσεις φυσικά είναι πολλές.
Θαυμάστε πώς οι κομμουνιστές τιμούν τους ήρωες τους! Ντροπή τους… Όποιος δίνει τη ζωή του για το Κόμμα αλλά τολμά να διαφωνήσει σε κάποιο θέμα είναι ξεγραμμένος για το ΚΚΕ!
Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα συγκινηθούν και θα αναφέρουν την είδηση.

 http://blackblogofcommunism.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες