Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 5:30 (1971) Vhsrip (Χρ.Πολίτης-Λακ.Κομνηνός)

Ένα πολεμικό δράμα ακόμα που αναφέρετε στην Άνανδρη επίθεση των Ιταλών το 1940 στη χώρα μας , μια ταινία που μέσα από της περιπέτειες των πρωταγωνιστών μας μεταφέρει στην εποχή της Άνανδρης επίθεσης , της Νίκης του Ελληνικού Στράτου στα βουνά της Βόρειου Ηπείρου αλλά και στην επίθεση και είσοδο των Γερμανών αργότερα , για να σώσουν τους σύμμαχους τους από την πανωλεθρία , η συνεχεία και η δράση των πρωταγωνιστών της ταινίας επί της οθόνης σας ?????????????..

Η ποιότητα δεν είναι άριστη , έτσι δυστυχώς την βρήκα κι εγώ , αν βρεθεί καλύτερη θα ανέβει ξανά




Παραγωγη: ΑΡΤ ΦΙΛΜΣ
Ταινια του ΤΖΕΗΜΣ ΠΑΡΙΣ
Σκηνοθεσία : Κωστας Καραγιαννης
Μέγεθος: 682MB (715845120 bytes)
Διάρκεια: 01:35:50

Παίζουν: Χρήστος Πολίτης- Βέρα Κρούσκα - Λάκης Κομνηνός- Φερνάντο Πάντσο - Νικήτας Πλατής ? Γιάννης Κατράνης ? Δημ. Μπισλάνης
Video: DivX 5 720x576 25.00fps 794Kbps
Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 192Kbps [Audio Stream 1]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες