Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΒΑΣΙΛΙΑ

Σας βάζω ενα κείμενο που γράφτηκε σαν πρόλογος το 1988 στην έκδοση των αρχείων του ΓΕΣ για τον Συμμοριτοπόλεμο
 Κάποια ...προοδευτικά σαΐνια ΠΡΙΝ ακόμα παρουσιαστούν επίσημα τα αρχεία του ΓΕΣ σε ειδική τελετή παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Στεφανόπουλου και ξένων στρατιωτικών ακολούθων αρκετών χωρών!!
Έγραψαν λοιπόν τα κομμουνιστικά σαΐνια που ..κόπτονται για την ..ελευθερία του τύπου και της γνωμης και δημοκρατία...στον (που αλλού;) ..δημοκρατικό τύπο για τα <<μαύρα>> διαμάντια του στρατηγού που είναι ...φασίστας κτλ και ζήτησαν την τιμωρία του!!!
Ο ...(αρχιδης και ήδη έγκλειστος) υπουργός Τσοχατζόπουλος ο γνωστός ως ..ωραίος Άκης τι έκανε; ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ τον στρατηγό για την ...ασέβεια του αυτή προς τους ...Δημοκράτες, τους ενόχλησαν οι φράσεις Ένοπλοι κομμουνιστές και πρώτος γύρος,  εκρίθησαν ως ...φασιστικές λες και οι κομμουνιστές ηταν ..άοπλοι!!
Ο Στρατηγός ορκιζόταν σε όλους τους τόνους ότι για την συγγραφή αυτού του προλόγου που θα σας βάλω παρακάτω ετηρήθησαν ΟΛΟΙ οι κανόνες και η φρασεολογία που προβλέπεται από τους κανονισμούς!!

Επιπλέον δε ο πρόλογος αυτός είχε περάσει από ΧΙΛΙΑ κόσκινα ώστε να μην θιγούν οι ...Εθνικοαντιστασικοί συμμορίτες και είχε υπογραφτεί από τον ΙΔΙΟΝ τον Υπουργό Τσοχατζόπουλο ΤΡΕΙΣ ολόκληρους μήνες ΠΡΙΝ την παρουσίαση!!! Ο Οποίος Τσοχατζόπουλος έλεγε σε όλους τους τόνους <<ΕΙΜΑΙ παλικάρι και θα πω όλη την αλήθεια για τον ..δημοκρατικό στρατό>>! Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ΔΕΝ ήταν παλικάρι!!
Τέλος πάντων μετά από τα ουρλιαχτά του...προοδευτικού τύπου η συγκέντρωση για την παρουσίαση των Αρχείων στο Πολεμικό μουσείο ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΔΥΟ ημέρες πριν την παρουσίαση (Είδες ταχύτητα οι ..προοδευτικοί;)
Τα βιβλία που ήταν έτοιμα να να μοιραστούν στην εκδήλωση ΕΔΩΘΗΣΑΝ εις την ΠΥΡΑ κατά όπως συνηθίζουν τα κομμούνια που σκέπτονται ..δημοκρατικά περίπου 100 (εκατό εκατομμύρια η ζημιά τοιυ Ελληνικού δημοσίου!!! ( Τι να κάνουμε προκειμένου να απαλλαγούμε απο τον φασισμό ας ..πληρώσει ο Ελληνικός λαος !!!)
Μετά από λίγους μήνες τα κείμενα ...διορθώθηκαν επί το ...δημοκρατικότερον ο «φασιστικός» πρόλογος εξαφανίστηκε ,κάποια αρχεία του ΓΕΣ της περιόδου εκείνης αρκετά σοβαρά για το ...λαϊκό κίνημα εξαφανίστηκαν και βγήκε η νέα έκδοση η διορθωμένη η ...Δημοκρατική
Οπότε καταλαβαίνετε τι κύρος πια έχουν τα κυκλοφορούντα ...δημοκρατικά Στρατιωτικά αρχεία
ΠΡΟΣ δόξαν της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου
Στην νέα παρουσίαση που έγινε ΔΕΝ εκλήθη ο αποστρατεύεις για αυτόν τον λόγο ικανότατος Στρατηγός που ήξερε τα αρχεία απέξω και ανακατωτά διότι επί χρόνια τα επιμελήθηκε αλλά κάποιοι άλλοι ΟΙ παρουσιαστές όλοι...Δημοκράτες ..Καθηγητές Πανεπιστημίου που η ...δημοκρατία έτρεχε απ΄ τα ..μπατζάκια τους
Ξέφυγε όμως ένας Παλιός κομμουνιστής νυν σοβαρός ο καθηγητής ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κολλιόπουλος ο οποίος είπε τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ με το όνομα τους και κάλυψε τον επιστρατευθέντα Στρατηγό.
Και έγραφε την άλλη ημέρα ο ...προοδευτικός τύπος: ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραφωνία στην παρουσίαση των αρχείων του ΓΕΣ ο Κολλιόπουλος!!
Εύγε Κολλιόπουλε Αν σε βρίζουν οι ...προοδευτικοί πρώην σύντροφοι σου είναι προς τιμήν σου Από εσένα βγήκαν οι Μαρατζίδης και οι άλλοι ΣΟΒΑΡΟΙ επιστήμονες που μετά απο μακροχρόνια έρευνα επί τόπου αλλά και σε πολλά αρχεία έβγαλαν το βιβλίο «Οι άλλοι καπετάνιοι» που αποκαθιστά την αλήθεια πέρα από της κομμουνιστικές παραμορφώσεις.
 ΚΥΡΙΕΣ και κύριοι Εχθροί και φίλοι Έλληνες και κομμούνια ο ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ δίνει στην δημοσιότητα το απαγορευμένο κείμενο
ΜΗΝ ρωτάτε που το βρήκα, στην σημερινή ημέρα με την μοντέρνα τεχνολογία όλα είναι εύκολα. Για την παρουσίαση των αρχείων που σας είπα ανεβλήθησαν ΔΥΟ ήμερες ΠΡΙΝ ήδη είχαν κυκλοφορήσει πολλά αντίτυπα του..
Επί 100 κομμουνιστών οι 40 είναι αγύρτες οι 59 αφελείς και ΕΝΑΣ πραγματικός μπολσεβίκος

........................................ΛΕΝΙΝ...................................
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες