Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Επέτειος της μάχης της Κόνιτσας



Τίτλος εφημερίδας μετά την απόκρουση της επιθέσεως των κομμουνιστών ανταρτών στην Κόνιτσα τα Χριστούγεννα του 1947.
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ιωαννίνων προσκαλεί όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων όπου θα τελεστεί αρχιερατικό μνημόσυνο στον ιερό ναό Αγίου για όλους όσους έπεσαν υπέρ πατρίδος (στρατιωτικούς, χωροφύλακες, ΜΑΥ) υπερασπιζόμενοι την Κόνιτσα κατά τις μάχες με τους κομμουνιστές αντάρτες από 25 Δεκεμβρίου 1947 μέχρι 3 Ιανουαρίου 1948. Μετά το ιερό μνημόσυνο θα ακολουθήσει ομιλία σχετικά με τη μάχη της Κόνιτσας. Προσκαλούνται οι σεβόμενοι τους αγώνες τους να τιμήσουν την ιερά μνήμη τους. Η ΕΑΑΣ Ιωαννίνων θα δρομολογήσει λεωφορεία για δωρεάν μετάβαση από τα Ιωάννινα στην Κόνιτσα. Πληροφορίες ΕΑΑΣ Ιωαννίνων, Παπαδοπούλου 8, τηλέφωνο 26510-27144.


 Ενημερωτικ​ό Δελτίο Ελληνικών Γραμμών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες