Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μεγάλη προσέλευση σε Γράμμο – Βίτσι

100 2477Οι πατριώτες τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους την ιερή μνήμη των Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών οι οποίοι έπεσαν τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, στις εκδηλώσεις στο Γράμμο και στο Βίτσι, αλλά και σε άλλα μέρη της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και επιβεβαίωσε το ανανεωμένο ενδιαφέρον ειδικά πολλών νεολαίων, για την μαχητική παρουσία σε αυτές. Η λήθη δεν θα επικρατήσει. Και όπως είπε στην ομιλία του ο υποστράτηγος εα Γεώργιος Γκορέζης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, «κλίνουμε ευλαβώς το γόνυ προ των σεπτών σκιών των αγωνιστών της Ελευθερίας. Στεφανώνουμε τις αθάνατες μορφές των νεκρών με στεφάνους αϊδίου δόξης και πανελληνίου ευγνωμοσύνης. Η αυτοθυσία τους, ο ηρωισμός τους, η φιλοπατρία τους , ας είναι για μας αιώνιο υπόδειγμα, και ο εορτασμός της επετείου αυτής ας έχει πάνω μας μένουσα και διαρκή επίδραση».
ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες