Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας.

Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

 

Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας.

 

Κάποιοι σύνδεσμοι λόγο μεταφοράς αρκετών σελίδων από το Pathfinder  δεν λειτουργούν, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση θα αποκατασταθούν

 

 

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κι Όσο αγαπώ τήν πατρίδα μου δέν αγαπώ άλλο τίποτας. Νάρθή ένας νά μου είπή ότι θά πάγη ομπρός ή πατρίδα, στέργομαι νά μου βγάλη καί τά δυό μου μάτια, Ότι άν είμαι στραβός, καί ή πατρίδα μου καλά, μέ θρέφει, Αν είναι ή πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να χω, στραβός θανά είμαι. Οτι σ αύτείνη θά ζήσω,δέν έχω σκοπόν νά πάγω άλλου.
«Στρατηγός Μακρυγιάννης»

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ποιός είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;Να τρέφει όλους τους αργούς,νά'χει επτά Πρωθυπουργούς,ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Νά'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά,κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;"«Γ. Σουρής 19ος αιώνας»

 

 

Σκοπός μας δεν είναι να ξύσουμε παλιές πληγές, ούτε να εξάψουμε μίση και πάθη, αλλά να ρίξουμε άπλετο φως σε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας. Αφιερώνουμε αυτή τη Σελίδα σαν ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όλους τους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους η έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία, την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας και τις ατομικές ελευθέριες που απολαμβάνουμε σήμερα όλοι μας. Γιατί Λαός ο οποίος δεν γνωρίζει το παρελθόν του και δεν τιμά τους προγόνους του και τον τόπο που γεννήθηκε δεν έχει μέλλον.

Στο χέρι μας είναι να μην ξεχαστούν και να τιμηθούν όπως τους αξίζει

Γίνετε μέλος ,στηρίξτε την προσπάθεια μας, αφιερώστε λίγο χρόνο ,
διαδώστε τη σελίδα, γιατί αν περιμένουμε από αυτούς που πρέπει......

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει


Κάντε Κλίκ στα Εικονίδια...........

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΑΡΡΟΣ
Κάντε κλικ στην εικόνα για λεπτομέρειες 

Τα Εθνικά Σύνορα και μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας θα περιοριστούν
τι ετοιμάζουν ; πατήστε στην εικόνα , δείτε το Βίντεο

ΤΑ " ΟΧΙ " ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Πατήστε στο απόκομμα της εφημερίδος

Εδώ http://efimeris.nlg.gr/ns/main.html ολόκληρο το φύλο,Κάντε αναζήτηση 14-11-1935

" ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ 1941 - 1944 "

Επισκεφτείτε τις παρακάτω Σελίδες

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
Ευχαριστούμε τον Ταϋγέτη ο οποίος μας έδωσε ορισμένα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να σέβεστε τους χρήστες